Hälge

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Hälge för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Hälge...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Skrattfest för liten som stor

Hälge är humortidningen om den kärlekslystna och sluga älgen med samma namn. Följ med ut i skogen och se när Hälge försöker upprätthålla titeln som skogens konung och samtidigt undvika jägaren Edwin, hans hund Blixten och polaren Uffe. I varje nummer kan du även läsa serier så som Pyton, Uffe & Affe och Ottifanterna.

Prenumerera på Hälge

Som prenumerant på Hälge kan du se fram emot ett nytt nummer på hallmattan varje månad. Starta din prenumeration nu med något av erbjudandena här ovan. Har du tur får du med en fin premier på köpet.

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + badlakan!

   Nu får du fyra nummer av Hälge samt ett snyggt badlakan för endast 149 kronor + porto!

  • Hälge 6 nummer 368:-

   Prenumerera 6 nummer av Hälge för 368 kronor.

  • Hälge 6 nummer 319:-

   Prenumerera 6 nummer av Hälge för 319 kronor.

  • Hälge 6 nummer 319:-

   Prenumerera 6 nummer av Hälge för 319 kronor.