Gasello rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Gasello för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 3,5 % tillbaka hos Gasello!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 3,5 % tillbaka på ditt köp hos Gasello. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  3,5 %

Gasello erbjuder ett av Sveriges största sortiment av herr- och damunderkläder och har ett mycket stort utbud av varumärken och modeller.

Så tar du del av en rabattkod hos Gasello

Följ instruktionerna nedan för att tillämpa en kampanjkod:

 1. Välj ut ett av våra aktuella erbjudanden och klicka på den gröna rutan intill för att VISA RABATTKOD.
 2. Rabattkoden måste du lägga på minnet så du kan ange den när du ska betala hos Gasello.
 3. För att nå Gasellos nätbutik direkt kan du klicka på snabblänken lite längre ner här på sidan.
 4. Sök reda på de varor du vill ha i webbshoppen och plocka ned dem i din varukorg genom att klicka på Lägg i korg.
 5. För att gå vidare till beställningen rör du muspekaren över den lilla shoppingbagen uppe till höger på sidan och klickar på TILL KASSAN i fliken som öppnas.
 6. Till höger inne i kassan trycker du på den översta grå knappen märkt VÄRDECHECK/KAMPANJKOD? Skriv sedan in din kampanjkod i det understa fältet som visas och klicka på Aktivera.
 7. Fyll därefter i resten av formuläret och tryck på Genomför köp. Med rabattkoden från kampanj.com blev ditt underklädesköp precis lite billigare!

Gasello kampanjkod

Gasello – snygga underkläder för alla former

Gasello.com är ett svenskt underklädesföretag baserat i Bromma, men webbutiken säljer underkläder till kunder i hela Norden. Sajten har ett heltäckande underklädessortiment som inkluderar såväl trosor och kalsonger som behåar och strumpor. Här finns även ett brett utbud av vanliga kläder, liksom sportunderställ, shapingplagg, bad- och mammakläder från ett stort urval av varumärken. Gasello har också tänkt på alla storbystade kvinnor där ute som behöver väl anpassande underkläder och i webbutiken finns en hel sektion för alla med D+-kupa. Hos Gasello handlar du alltid till bra priser, men tänk på att du kan reducera dem ytterligare genom att hämta en rabattkod på kampanj.com!

Gå till Gasello→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt hos Gasello!

   Skulle du vilja fynda nya snygga underkläder? Under 2014 får du nu 10% rabatt på hela deras sortiment! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 10% + gåva hos Gasello!

   Under Februari får ni nu 10% rabatt + Svarta Topeco Strumpor värde 59 kr på köpet när du handlar för mer än 300 kr hos Gasello! Så passa på att fynda bland ett stort sortiment av snygga underkläder till ett kraftigt reducerat pris!

  • Köp 3 betala för 2!

   Hos Gasello kan du nu handla 3 varor och endast betala för 2! Erbjudandet gäller alla T-shirts, linnen, trosor och kalsonger från Bread & Boxers.

  • 10% rabatt hos Gasello!

   Med senaste rabattkoden från Gasello får du 10% rabatt på hela deras sortiment! Fynda nya snygga underkläder med en förmånlig rabatt redan idag.

  • 5% rabatt på hela köpet

   Just nu får du 5% rabatt på hela sortimentet hos Gasello.

  • 100 kr rabatt på Birkenstock

   Just nu får du 100 kr rabatt på Birkenstock när du handlar på Gasello.com. Okänt slutdatum på kampanjen.

  • 3 för 2 på Frigo basplagg Herr

   Nu får du 3 för 2 när du beställer Frigo basplagg Herr från Gasello.se. Okänt slutdatum för kampanjen.

  • 5% rabatt på alla produkter, ej Calvin Klein. Går

   Rabattkod för Gasello.com. 5% rabatt på alla produkter, ej Calvin Klein. Går inte att kombinera med andra kampanjer

  • 15% rabatt vid köp för mer än 699 kr, går ej att k

   Rabattkod för Gasello.com. 15% rabatt vid köp för mer än 699 kr, går ej att kombinera med andra kampanjer.

  • 5% rabatt hos Gasello

   Rabattkod för Gasello.com. 5% rabatt hos Gasello

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Gasello och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!