Fokus

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Fokus för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Fokus...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Landets största nyhetsmagasin

Fokus ger dig nyheter, fördjupningar och analyser av de hetaste frågorna just nu inom politik och ekonomi samt kultur, vetenskap och och livsstil. 

Prenumerera på Fokus

Som prenumerant på Fokus får du hem 41 nummer i brevlådan om året. Ta en titt på prenumerationserbjudandena här ovan och välj det som passar just dig bäst.

 • Utgångna kampanjer

  • 41 nr + roman!

   Nu får du en helårsprenumeration av Fokus samt boken ‘Släpp ingen jävel över bron’ av Alexander Cavalieratos för 2 295 kronor.

  • 12 nr för 685 kr!

   Nu får du tolv nummer av Fokus för 685 kronor!