ELLE

Här hittar du våra senaste erbjudanden på ELLE för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från ELLE...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Världens största modemagasin

ELLE är tidningen för dig som vill ha koll på de senaste trenderna inom allt från mode och skönhet till resor och hälsa. Läs om vårens färger, sommarens snyggaste solglasögon, hur du kopplar av i vardagen, om nya samarbeten i modevärlden och hur du får de där fylliga brynen du alltid drömt om.

Prenumerera på ELLE

Starta din prenumeration på ELLE och längta till att ett nytt nummer dimper ned på hallmattan varje månad! Här ger vi dig de hetaste prenumerationserbjudandena just nu på tidningen med mode i fokus!

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + cocktailglas!

   Nu får du fyra nummer av ELLE samt två snygga cocktailglas från Iittala för endast 149 kronor!

  • 6 nr + väska & solskydd

   Nu får du sex nummer av ELLE samt en strandväska och EVY Sunscreen Mousse för endast 199 kronor.

  • Prenumerera på ELLE!

   Starta din prenumeration av ELLE i dag!

  • Elle 16 nummer 599:-

   Prenumerera 16 nummer av Elle för 599 kronor.