Disney Prinsessor

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Disney Prinsessor för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Disney Prinsessor...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Följ med till sagornas värld!

I tidningen Disney Prinsessor läser du spännande sagor om dina absoluta favoritprinsessor! Följ med Askungen, Belle, Ariel och Rapunzel på äventyr, släpp loss kreativiteten i tidningens många pyssel och kika in alla fina posters. Tidningen är perfekt för dig mellan 3-8 år.

Prenumerera på Disney Prinsessor

Bli prenumerant eller ge bort en prenumeration på Disney Prinsessor i dag! Tidningen ger ut tolv nya nummer varje år och ofta kommer det med en liten present. Kika in de bästa erbjudandena just nu här ovan!

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + klocka!

   Nu får du sex nummer av Disney Prinsessor samt en fin prinsess-klocka för endast 239 kronor!

  • 12 nr + badlakan!

   Nu får du tolv nummer av Disney Prinsessor samt ett badlakan för endast 479 kronor!

  • 3 nr + badlakan!

   Nu får du tre nummer av Disney Prinsessor samt ett fint badlakan för endast 99 kronor + porto!

  • Bli prenumerant i dag!

   Starta din prenumeration av Disney Prinsessor i dag!