Classic Motor

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Classic Motor för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Classic Motor...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Störst i Norden på veteranfordon

Classic Motor är tidningen för alla veteranbilsentusiaster där ute! Varje nummer bjuder på reportage, senaste nytt, renoveringsråd, experttips, rapporter från mässor och tävlingar samt personporträtt.

Prenumerera på Classic Motor

Som prenumerant på Classic Motor trillar det ned 14 nya nummer i brevinkastet varje år. Missa ingenting från veteranbilsvärlden och beställ din prenumeration i dag - här har vi samlat de hetaste erbjudanden på tidningen just nu.

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant i dag!

   Påbörja din prenumeration av Classic Motor i dag!

  • Classic Motor 14 nummer 899:-

   Prenumerera 14 nummer av Classic Motor för 899 kronor.

  • Classic Motor 14 nummer 899:-

   Prenumerera 14 nummer av Classic Motor för 899 kronor.