Chef

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Chef för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Chef...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För dig med ledarroll

Chef är Nordens största ledarskapstidning och utmärkt för dig som är just chef. Här får du råd och tips, granskningar, undersökningar, artiklar och mycket mer om just ledarrollen. Du kan bland annat läsa om toppdirektörer på svenska företag, framtidens ledare, om konflikthantering och hur du stressar mindre.

Prenumerera på Chef

Bli prenumerant på Chef och du har elva nya nummer att se fram emot varje år. Här har vi samlat de bästa prenumerationserbjudandena just nu.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Chef!

   Bli prenumerant på Nordens största ledarskapstidning Chef i dag!