Chef & Ledare

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Chef & Ledare för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Chef & Ledare...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För dig som är chef - eller vill bli

Chef & Ledare är tidningen för dig som är chef, ledande företagsledare och entreprenör eller för dig som drömmer om framgång. I varje nummer bjuds du på tips och råd, affärsknep samt artiklar och reportage - men framförallt långa och inspirerande intervjuer med kända personligheter som lyckats.

Prenumerera på Chef & Ledare

Som prenumerant på Chef & Ledare kan du förvänta dig ny inspiration i brevlådan en gång i kvartalet. Vänta inte med att starta din prenumeration - kika in erbjudandena här ovan nu! 

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant i dag!

   Påbörja din prenumeration av Chef & Ledare i dag!