Börsveckan

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Börsveckan för 2022. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Börsveckan...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För bättre aktieaffärer

Börsveckan är tidningen för dig som kort och gott vill göra bättre aktieaffärer. Aktietidningen är fylld till bredden av köp- och säljråd samt populära Börsveckanportföljen med en sammanfattning av veckans hetaste tips.

Prenumerera på Börsveckan

Blir du prenumerant på Börsveckan har du ett nytt nummer att se fram emot varje måndag. Tidningen delas ut 42 gånger om året och ger dig hundratals rekommendationer på aktier. Här ovan hittar du de bästa tidningserbjudandena just nu!

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Börsveckan!

   Starta din prenumeration av Börsveckan i dag!