bis

Här hittar du våra senaste erbjudanden på bis för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från bis...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Bibliotek, kultur & samhälle

bis är en tidsskrift för dig som intresserar dig av bibliotek, kultur och samhälle ur ett vänsterperspektiv. I varje nummer kan du läsa om aktuella frågor inom kulturpolitiken ur likväl nationellt som internationellt perspektiv. Det bjuds bland annat på nyheter, recensioner, skönlitteratur, krönikor, intervjuer och rapporter.

Prenumerera på bis

bis ges ut fyra gånger om året. Bli prenumerant redan i dag för att inte missa någonting från biblioteks- och kulturpolitiken! Här ovan finns de bästa erbjudandena just nu på tidningen.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på bis!

   Påbörja din prenumeration av bis i dag!