Bilar

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Bilar för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Bilar...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Fartfylld serietidning för barn

Följ med Blixten McQueen, Bärgarn och Sally på äventyr i serietidningen baserad på Disney Pixars populära 'Bilar'! Förutom spännande serier får du i varje nummer roliga spel, pyssel och affischer.

Prenumerera på Bilar

Blir du prenumerant på Bilar får du hem åtta nummer i brevlådan varje år. Dessutom kommer det med en liten bil med varje tidning. Kika in erbjudandena här ovan med fina premier på köpet - kanske får du med en necessär eller en film!

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + spännande film!

   Nu får du fyra nummer av Bilar samt DVD-filmen ‘Flygplan’ för endast 189 kronor.

  • Prenumerera på Bilar!

   Starta din prenumeration av Bilar i dag!