Barbie

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Barbie för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Barbie...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Följ med in i Barbies värld

Barbie är en barntidning med allt om Barbie och hennes rosa värld. Varje nummer är fyllt till bredden av bland annat serier, tips, idéer, pyssel och recept. Dessutom väntar en överraskning i varje ny tidning! 

Prenumerera på Barbie

Som prenumerant på Barbie har du åtta nya spännande nummer att se fram emot varje år. Börja prenumerera redan i dag - här hittar du flera grymma erbjudanden på tidningen! Missa inte heller chansen att få med en fin premie på köpet så som en målarbok eller ett badlakan.

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + målarbok!

   Nu får du fyra nummer av Barbie samt Barbie målarbok Mariposa för endast 179 kronor.

  • 8 nr + badlakan!

   Nu får du åtta nummer av Barbie samt ett snyggt badlakan för endast 349 kronor!

  • 3 nr + badlakan!

   Nu får du tre nummer av Barbie samt ett fint badlakan för endast 99 kronor + porto!

  • Prenumerera på Barbie!

   Påbörja din prenumeration av Barbie i dag!

  • Barbie 4 nummer 248:-

   Prenumerera 4 nummer av Barbie för 248 kronor.