Bamse

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Bamse för 2023. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Bamse...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Tidningen om världens starkaste björn

Häng med Bamse och hans vänner Lilla Skutt, Skalman och Farmor på äventyr i tidningen om världens starkaste björn! Denna klassiker till tidning lockar alltid till skratt och har gjort så sedan serien såg dagens ljus i mitten av 60-talet. Förutom spännande serier får du i varje nummer också pyssel, tävlingar och överraskningar. 

Prenumerera på Bamse

'Bamse - världens starkaste björn' utkommer hela tjugo gånger om året. Gör någon glad och ge bort en prenumeration eller bli själv prenumerant i dag! Här har vi samlat de bästa erbjudandena på tidningen just nu - har du tur följer det med en premie så som en Bamse-handduk, ett extranummer eller en ryggsäck!

 • Utgångna kampanjer

  • 10 nr + roligt spel!

   Nu får du tio nummer av Bamse samt det roliga spelet Bamse: Fånga Bollarna för endast 315 kronor.

  • 20 nr + väska!

   Nu får du tjugo nummer av Bamse samt en häftig Bamse-väska för endast 578 kronor.

  • 6 nr + badponcho!

   Nu får du sex nummer av Bamse samt en fin badponcho för endast 139 kronor + porto!

  • Prenumerera på Bamse!

   Påbörja din prenumeration av Bamse i dag!