Bamse Sagoserier

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Bamse Sagoserier för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Bamse Sagoserier...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Lättlästa äventyr med Bamse

Bamse Sagoserier är en lättläst tidning för barn från 3 år och uppåt. Här får du följa med Bamse, Lille Skutt, Skalman och de andra karaktärerna på spännande äventyr.

Prenumerera på Bamse Sagoserier

Bli prenumerant på Bamse Sagoserier i dag och få hem sex nya nummer varje år! Vi har här samlat de bästa prenumerationserbjudandena på tidningen just nu - flera med fina premier på köpet. Har du tur får du kanske med en Bamse-bok, en ryggsäck eller ett gosedjur.

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + necessär

   Nu får du sex nummer av Bamse Sagoserier samt en Bamse-necessär för endast 209 kronor.

  • 12 nr + gosedjur!

   Nu får du tolv nummer av Bamse Sagoserier samt ett Lille Skutt-gosedjur för 409 kronor.

  • Prenumerera på Bamse!

   Påbörja din prenumeration av Bamse Sagoserier i dag!

  • 3 nr för 107 kronor!

   Nu får du tre nummer av Bamse Sagoserier för endast 107 kronor.