Bamse Kul Att Lära

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Bamse Kul Att Lära för 2022. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Bamse Kul Att Lära...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Lär dig med Bamse!

Bamse Kul Att Lära är för barn mellan 4-7 år och bjuder på nummer fullspäckade av ämnen som alfabetet, siffror, klockan, rim och ramsor. Du kan bland annat göra skrivövningar, olika pyssel, lära dig rita och självklart läsa spännande serier.

Prenumerera på Bamse Kul Att Lära

Bamse Kul Att Lära ges ut sex gånger om året. Bli prenumerant redan i dag och lär dig tillsammans med världens starkaste björn och hans vänner! Här har vi samlat de bästa erbjudandena just nu som dessutom kommer med fina premier. Det kan bland annat vara en ryggsäck, en handduk eller en filt.

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + fleecefilt

   Nu får du sex nummer av Bamse Kul Att Lära samt en fleecefilt med Bamse-mönster för endast 271 kronor.

  • Prenumerera på Bamse!

   Starta din prenumeration av Bamse Kul Att Lära i dag!