Baka & Sylta

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Baka & Sylta för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Baka & Sylta...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För dig som älskar att baka & sylta!

Baka & Sylta är tidningen med mängder av tips om bakning och syltning! Varje nummer går i ett nytt säsongsbaserat tema där du alltid hittar minst 50 recept i olika svårighetsgrad, tips på bakböcker och användbara köksprylar samt mängder av inspiration!

Prenumerera på Baka & Sylta

Få inspirerande recept rakt i brevlådan med en prenumeration på Baka & Sylta! Som prenumerant får du hem sex nummer varje år med ljuvlig inspiration. Kika in de bästa erbjudanden just nu här ovan - och börja din prenumeration direkt!

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Baka & Sylta!

   Påbörja din prenumeration av Baka & Sylta i dag!