Astra

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Astra för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Astra...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Feminism och samhälle

Astra är en finlandssvensk feministisk tidning med fokus på samhälle, kultur och feminism. Tidningen har sedan den först gavs ut 1919 inspirerat, upplyst och samlat kvinnor. Varje nummer går i ett tema och bjuder på intervjuer, reportage, recensioner och dikter.

Prenumerera på Astra

Blir du prenumerant på Astra har du sex nya nummer att se fram emot varje år. De senaste prenumerationserbjudandena på tidningen har vi samlat här ovan. 

 • Utgångna kampanjer

  • Astra 4 nummer 520:-

   Prenumerera 4 nummer av Astra för 520 kronor.

  • Astra 4 nummer 520:-

   Prenumerera 4 nummer av Astra för 520 kronor.