Allt Om Flugfiske

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allt Om Flugfiske för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Allt Om Flugfiske...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Om du inte kan få nog av flugfiske

Allt Om Flugfiske är tidningen för dig som brinner för fiske. Här får du tips om fiskevatten, resereportage, de senaste trenderna, tester och tricks för att lyckas med fisket. Läs bland annat om hur du bäst lockar Regnbåge, om nya redskap på marknaden och om erfarna fiskare och flugbindare från hela världen. Varje nummer är dessutom fullspäckat av vackra fotografier.

Prenumerera på Allt Om Flugfiske

Allt Om Flugfiske ges ut sex gånger om året. Ta en titt här ovan på de bästa prenumerationserbjudandena just nu och se om något passar dig!

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera i dag!

   Starta din prenumeration av Allt Om Flugfiske i dag!

  • Allt om Flugfiske 3 nummer 309:-

   Prenumerera 3 nummer av Allt om Flugfiske för 309 kronor.

  • Allt Om Flugfiske 1 nummer 115:-

   Prenumerera 1 nummer av Allt Om Flugfiske för 115 kronor.