Aktuella Byggen

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Aktuella Byggen för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Aktuella Byggen...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Allt om byggbranschen

Aktuella Byggen är ett bygg- och fastighetsmagasin för både privatpersoner och branschfolk. Varje nummer bjuder på reportage, intervjuer och nyheter från den nordiska byggbranschen. Läs om de senaste materialen, nya produkter på marknaden, ledande personligheter och företag.

Prenumerera på Aktuella Byggen

Nordens största fristående byggtidning Aktuella Byggen ges ut sex gånger om året. Här har vi samlat de bästa prenumerationserbjudandena just nu på tidningen.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera i dag!

   Påbörja din prenumeration av Aktuella Byggen i dag!