91:an

Här hittar du våra senaste erbjudanden på 91:an för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från 91:an...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Klassisk svensk humor

I klassiska humortidningen 91:an får vi följa värnpliktige 91:an Karlsson och hans liv på regementet Klackamo. Läs om den blåögda Karlsson och hans kära Elvira, egoistiska 87:an och officerarna som får stå ut med det mesta. I tidningen ryms även andra klassiska serier så som Åsa-Nisse, Kronblom, Livet hemmavid, Sputnik och Ferguson.

Prenumerera på 91:an

Som prenumerant på 91:an får du 26 nummer rakt hem i brevlådan varje år. Vi ger dig här de hetaste prenumerationserbjudandena just nu på tidningen med skratt i mängder! Har du tur får du med en premie på köpet.

 • Utgångna kampanjer

  • 3 nr + samlarmapp!

   Nu får du tre nummer av 91:an samt en samlarmapp för endast 99 kronor + porto!

  • Prenumerera på 91:an

   Påbörja din prenumeration av 91:an i dag!