87:an

Här hittar du våra senaste erbjudanden på 87:an för 2022. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från 87:an...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Garanterad skrattfest!

87:an är en humorserie om 87:an Axelsson och hans hyss. Varje nummer bjuder på flera av de klassiska avsnitten från 91:an med Klackamos självbelåtna casanova 87:an i huvudrollen. Läs om när 87:an ställer till det (mest för sig själv) och hans kamrater Furir, Revär och Elvira.

Prenumerera på 87:an

Bli prenumerant på 87:an i dag och få hem sex hysteriskt roliga nummer i brevlådan varje år! Här ovan har vi samlat de bästa erbjudandena på tidningen just nu.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på 87:an!

   Starta din prenumeration av 87:an i dag!