Spartoo rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Spartoo för 2021. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Visa rabatt →

  15%

  Gäller t.o.m. 2021-12-29

  15% Discount only upon a purchase of 1500 kr and more. Not valid on discounted items. Not applicable on marketplace products.

  15%
 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 2 % tillbaka hos Spartoo!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 2 % tillbaka på ditt köp hos Spartoo. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  2 %

Spartoo är en skobutik på nätet med ett enormt stort sortiment. Det finns hundratals varumärken i butiken. Bolaget grundades 2006 av tre unga killar som var intresserad av skor och internets framfart. Idag har företaget utvecklats till en av de ledande skobutikerna på nätet och har en närvaro i ett 20-tal olika länder och har ett lager på 500.000 skor.

Spartoo – en fotriktig nätbutik

Vad har den antika grekiska staden Sparta och sökmotorgiganten Google gemensamt? Om vi säger skor, så rynkar du säkert på ögonbrynen. Men vi tar det från början. Efter examen började de tre franska vännerna Paul, Boris och Jérémie fundera på att starta ett företag tillsammans och deras gemensamma intresse för skor och internet ledde till att de bestämde sig för att öppna en skoaffär på nätet. Men den skulle ju heta något också, och efter lite spånande kom de fram till namnet Spartoo – efter spartanernas klassiska lädersandaler och de dubbla o:na i Google, Yahoo o s v.

Rabattkod hos Spartoo

Med tanke på vilka framgångar de där dubbla o:na hade rönt för andra företag kunde det liksom inte gå fel med ett sådant namn. Och det gjorde det inte heller. Webbutiken slog upp portarna i augusti 2006 och hade då bara en handfull anställda. Men Spartoos entusiasm och fokus på kvalitet lockade såväl kunder som leverantörer och företaget växte snabbt.

Idag finns Spartoo tillgängligt i fler än 25 länder och har mer än 300 000 skomodeller från 3 500 olika varumärken i lager. Och varje månad besöks sajten av drygt 14 miljoner skoshoppare från hela Europa. Numera sysselsätter Spartoo dessutom över 400 medarbetare, varav 180 jobbar på huvudkontoret i Grenoble.

Sedan starten har Spartoo också utökat sitt utbud med andra varor och förutom mängder av dam-, barn- och herrskor, erbjuder de idag även ett brett sortiment av väskor och kläder. Och i webbutiken finns praktiska menyer och filter som gör det lätt att söka reda på dina favoriter. Men oavsett vad du väljer att köpa, så kan du alltid handla lite smartare hos Spartoo genom att utnyttja en rabattkod från kampanj.com!

Gå till Spartoo→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt!

   Rabattkoden ger 10% rabatt vid köp från 700 kr

  • 15% rabatt!

   Ger 15 % rabatt vid köp från 900 kr

  • 20% rabatt!

   Ger 20 % rabatt vid köp från 1400 kr

  • 10% rabatt!

   Få 10%  rabatt vid köp från 700 kr.

  • 15% rabatt!

   Nu 15%  rabatt vid köp från 900 kr.

  • 20% rabatt!

   20%  rabatt vid köp från 1400 kr.

  • 20% rabatt!

   Se alla produkter som har nedsänkt pris, 20% rabatt på hela avdelningen!

  • 15% rabatt!

   Du vet väl att Spartoo även har ett stort sortiment av väskor? Använd koden brevid så får du 15 % rabatt vid köp över 850 kr.

  • 20% rabatt!

   Få 20% rabatt på skor och väskor med rabattkod! Gäller till och med 2013-01-15.

  • 5% rabatt!

   Nu får du 5% rabatt vid köp från 550 kr - gäller även reavaror! Passa på att fynda!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Spartoo och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!