Bang

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Bang för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

    Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Bang...

    Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

    Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Sveriges största feministiska magasin

En tidning för dig som vill läsa om kultur och samhäll med feministisk inriktning! Bang gavs ut första gången 1991 och har växt till att bli landets största feministiska och antirasistiska magasin. Varje nummer går i ett tema och är fullspäckat av reportage, krönikor, essäer, poesi, intervjuer, analyser och skönlitterära texter.

Prenumerera på Bang

Som prenumerant på Bang får du hem fyra nya och intressanta nummer varje år. Vill du börja prenumerera redan nu? Här ovan ger vi dig de bästa erbjudandena på tidningen just nu!