Arbetaren

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Arbetaren för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

    Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Arbetaren...

    Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

    Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Nyheter som ingen annanstans

Arbetaren är en tidning som ger dig nyheter, reportage, intervjuer och kultur utifrån ett frihetligt vänsterperspektiv. Tidningen grundades redan 1922 och utkommer i dag på både papper och webb. I varje nummer kan du läsa nyheter om allt från arbetsmarknaden och feminism till politik och miljö. Du får också sidor med ledare, intervjuer och reportage.

Prenumerera på Arbetaren

Som prenumerant på Arbetaren får du hem tolv nummer varje år. Vill du börja prenumerera direkt - kika in erbjudandena här ovan!